vakuumpose praktikpladser 2018

Jack Mason er den seneste af tre personer, der har sikret en karriereklar lærling hos os via Bury College. Jack var glad for at have sikret sig en fast fuldtidskontrakt efter at have afsluttet sin niveau 2 Bury College Warehousing-læreplads, ”Jeg er meget glad for at have afsluttet og har nu et fuldtidsjob. Lærlingen har været fantastisk for mig, jeg har opnået min gaffeltrucklicens og udviklet mine evner inden for teamwork og selvmotivation. Jeg har nu et fuldtidsjob, og min løn er steget, hvilket har betydet, at en stor vægt er løftet fra mine skuldre, da jeg kunne købe en bil! ”

Den tidligere St. Gabriels RC High School-elev så lærlingeuddannelsen på Employment Gateway, et partnerskab mellem Bury College og nøglebureauer i Bury, der støtter enkeltpersoner i beskæftigelse gennem en læreplads

Vacuum Pouch Company Ltd er stolt og forpligtet til at støtte og investere i unge. Firmaet har den nødvendige uddannelse til at udvikle deres karriere og har en stærk track record med at rekruttere lærlinge og belønne dem med ansættelseskontrakter.

Lisa Grundy, Bury College afdelingsleder for byggeri, var Jacks vurderer i hele sin læreplads, og Jack anerkender hendes støtte både professionelt og personligt for at bidrage til hans lærlingeoplevelse.

Lisa sagde om Jacks præstation, ”Jack har været den ideelle studerende. Han har arbejdet konsekvent hårdt og gennemført alle de handlingsplaner, jeg har sat. Vi arbejdede sammen som et team for at få arbejdet gjort, og Jack var forpligtet til at opnå. ”

Jack slutter sig til en alumni fra tidligere lærlinger, som nu har udviklet deres karriere i Vacuum Pouch Company Ltd.:

Chris Nott, en tidligere Bury Church of England High School-elev, afsluttede sin niveau 2 lagerlærling i august 2016 og blev tilbudt en fast fuldtidskontrakt. Han kommenterede, ”Jeg nyder virkelig at arbejde hos The Vacuum Pouch Company Ltd, jeg kan godt lide miljøet med at arbejde for en familiedrevet virksomhed. Jeg vil bestemt anbefale lærlingevejen, det er en god måde at starte din karriere på og er en springbræt i din karriere. ”

Matthew Collinge ser nu frem til at udvikle sin karriere efter at have afsluttet sin niveau 2-salgskvalifikation. Den 26-årige har tilmeldt sig at gennemføre niveau 3-salgskvalifikationen, hvor han bliver forpligtet til at anvende en mere analytisk tilgang til sine studier. Dette inkluderer evaluering og overvågning af en virksomheds behov og udformning af strategier for at sikre, at The Vacuum Pouch Company Ltd forbliver markedsledende inden for branchen.

Matthew tilføjede: "Lærlingen var god, og jeg ser frem til at gennemføre mit niveau 3. Min assessor var meget let at arbejde med, vi gjorde, hvad der skulle gøres for at sikre, at jeg lykkedes, og Lisa var altid glad for at hjælpe."

Caron Moult, Commercial Manager hos The Vacuum Pouch Company Ltd, er stolt af at støtte unge på deres lærlingerejser. Caron sagde, ”Vacuum Pouch Company har støttet Employment Gateway-ordningen siden 2015. Det har været yderst gavnligt for vores forretning, da vi har tilføjet tre nye medlemmer til vores team, som har udviklet forskellige dygtighedssæt, der er værdifulde for virksomheden på. dagligt. Det har været fantastisk at se unge mennesker integrere sig og vokse med vores forretning. ”


Ingen kommentarer indtil videre.

Giv en kommentar